Prifti thotë se gratë e shëndosha nuk shkojnë në parajsë, shikoni çfarë i bën kjo spektatore

LAJME


Një prift në Brazil ka bërë një deklaratë që i ka kushtuar shumë shtrenjtë. Gjatë një fjalimi të tij ai ka thënë se gratë e shëndosha nuk shkojnë në parajsë. Kaq ka mjaftuar për të ngjallur një reagim nga ana e një gruaje të ulur në rendet e para. Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Sao Paolo të Brazilit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në këtë fjalim ishin të pranishëm rreth 50 mijë persona. Gruaja iu afrua më pas Atit Marcelo Rossi përgjatë ceremonisë në selinë e Cançao Nova (Komunitet brazilian i njohur për transmetime të materialeve fetare në internet), duke e hedhur atë nga skena.

Nga ky incident prifti pësoi p lagë të lehta dhe më pas ai u pa të ngjitej përsëri në skenë për të vazhduar fjalën e tij. Identiteti i gruas nuk bëhet i ditur, por pas incidentit ajo u ar restua nga policia lokale.