Princeshë Qajar, simboli i bukurisë, 13 meshkuj vr.anë vetën, vetëm se ajo i refuzoi [F0T0]

LAJME


Bukuria është një gjë që çdo grua do të donte ta kishte, dhe të qënurit në qendër të vëmendjes i ka bërë njerëzit të shkojnë drejt opera cioneve plastike. Nëse e pyet dike sot se si e koncepton një femër të bukur padyshim që përgjigja nuk do ishte një femër me mustaqe dhe me vetull të trasha, Megjithatë kohët kanë ndryshuar dhe koncepti për të bukurën. Intv ju sjell historinë për të bukurën e Persisë (Irani), princeshë Qajar. Bukuria e saj bëri që 13 burra të vr1.snin vetën sepse ajo i refuzoi.

Pavarësisht se ditët e sotme ajo nuk përmbush parimet e bukurisë në atë kohë ishte e dës hiruar nga të gjithë mes hkujt, aq sa dashuria e tyre për të arrinte deri në fat alitet.

Princesh Qajar ishte e bija e Naser al-Din Shah Qajarit, shkruan “Did you Know” dhe WheeBuzz , përcjell intv.al, i cili ishte sun di mtari në vitin 1785. Mbreti Naser al-Din Shah donte të ndryshonte ste.reo/tipet e mendimit se gratë ishin të bukura. Ai nuk besonte se bukuria vinte nga e të qënurit elegante dhe e kuruar.

Naser Al-Din Shah u konsiderua si një nga sun du esit më të fuqishëm i cili sun doi për 47 vjet në Iran, gjithashtu ai mbahet mëndë për kujdesin që tregonte ndaj grave të bukura. Kjo princeshë dhe simbol i bukurisë është një shembull shumë i mirë që bukuria nuk vjen nga ajo që shohin të gjithë në shikimin e parë.