Pritën 24 vite me durim për një fëmijë/ Më në fund ndodh mrekullia për çiftin shqiptar, bëhen prindër të një djali

LAJME


Një ngja rje e jashtëz akonshme ka ndodhur të premten në Leverkusen të Gjermanisë. Shqiptarja 58-vjeçare Flora, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habi tshme.

Ajo dhe bashkëshorti i saj 72 vjecar, kishin 24 vite që prisnin një fëmijë dhe më në fund ëndrra e tyre u bë realitet. Floriani, 3360 gr ka lindur i shëndetshëm. Me jetë të gjatë bebja!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive