Profesori amerikan jep dekIaratën e fortë: “Joe Biden e bIindon Pavarësinë e Kosovës

LAJME


Në përgatitje finale është skena inaugurimit të Joe Biden për President të 46 të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që do mbahet të mërkurën (sot) në Washington./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pritjet për demokratin 78 vjeçar janë të mëdha në plot vende të botës përfshirë Kosovën me të cilën ai mban një lidhje të veçantë, derisa në një intervistë për Klan Kosovën, Alon Ben-Meir profesor i marrëdhënieve ndërkombëtare në Qendrën për Çështje Globale në New York, ka folur për këto raporte VIDEO