Profesori Esat Stavilevi ja bënë 8 me 2 Naim Abazit

LAJME


Kjo v1deo po shpërndahet edhe sot , pasi përgjigjiet që i jep mysafiri i ftuar janë të shkurtëra dhe shumë domëthënse.

Nga komentuesit është quajtur shumë i zgjuar duke i thënë se Naim Abazit ja ka bërë 8 me 2. Por nga disa komentues të tjerë u tha që ka qenë i pregaditur dhe e ka ditur çfarë do ta pyesin , raporton Botapress.info V1deo po qarkullon shumë dhe ende po komenohet. Ndiqeni ate: Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive