Profesori i njohur: Në Maqedoni ka më shumë shqiptarë sesa paraqet shteti në statistikat zyrtare

LAJME


Profesori dhe gazetari i njohur Emin Azemi ka komentuar procesin e shumëpërfolur të regjistrimit të popullsisë që po ndodh në Maqedoninë e Veriut.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas tij, të gjitha përllogaritjet tregojnë se në Maqedoni ka më shumë shqiptarë sesa shteti paraqet në statistikat zyrtare, duke thënë se parametrat tregojnë se numri i shqiptarëve është mbi 30%.

“Numri i nxënësve nëpër shkolla, shtimi natyror, abonentët e telefonisë mobile, poseduesit e pasportave, janë disa nga këta parametra që rrëzojnë të gjitha tezat man1pulative mbi numrin jo real të shqiptarëve”, shprehet Azemi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive