Prokurorja e “Monstra” Fatime Fetahi: Tregon hapur për simpatinë e saj ndaj gjuhës dhe kuluturës Serbe!

LAJME


Rrallë kush nuk e njeh Fatime Fetain. Ajo u bë e njohur kur nisi në Prokurorinë Speciale në krah me Katicën. E më shumë ju rrit autoriteti kur nisi të suImojë ish kryeministrin Nikolla Gruevskin dhe Sasho Miajllkvin dy të f0rtit e pushtetit të atëhershëm.
Ikona e PSP-së, nis të humb besimin dhe simpatinë në momentin që nisi të mendojë se ajo mbi shtetin, ligjin dhe qytetarët, e kur të rritet mendja të vjen edhe dështimi dhe injorimi më i madh që mund të mendojë dikush.

Vetura, bodygardët, rr0ga e madhe dhe Fatimes sikur i doIën mend, dhe nisi të duket si “alllkaponja” e shtetit, që me aminin e saj mund të hysh në b urg, me aminin e saj dalish prej b urgu. Në realitet nuk është ajo Fatime që paraqitet, nuk është aq t rimëreshë sa u bë, pasi ajo nga mendjemadhësia u fut në një rrugë duke treguar në realitet Fatimen gjoja “shqiptare”, shkruan TS
Fatimja “shqiptare” në një intervistë tregon hapur për simpatinë e saj ndaj gjuhës, kulturës dhe këngëve serbe. “Nëse duhet të zgjedh ndonjë gjuhë, ajo është gjuha serbe, sa do që të duket argëtuese të dëgjosh muzikë të huaj, muzika serbe është ajo që të kallll” thotë Fatime Fetai.

Ndryshe edhe në anketat e fundit ka humbur besimi ndaj PSP-së, dhe në fund me Iirimin e Sasho Miajllkvit, Orce Kamcevit dhe të akvzuarëve të tjerë, PSP-ja nuk ka vlerë më në këtë shtet, dhe nuk punon me standarde të njetja.
PSP-ja premtoi edhe në zbardhjen e rastit MONSTRA, ku ende shqiptarët kaIben në b urg të p afajshëm, ajo në fund liroi ata që v0dhën shtetin duke i Iiruar me arsye banaIe./TS/
Degjoni çka thotë me gojën e vet Fatmija për gjuhën dhe muzikën serbe./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive