Pse po martohen gratë shqiptare me burrat serbë? A nuk kanë turp

LAJME


ur ish-studentja ime në lëndën e Komunikimit Ndërkulturor, Olta Murataj, në studimet Master në Letërsi të Krahasuar të Universitetit të Tiranë, komunikoi në “Messenger” me mua, thashë “sa kohë kam pa dëgjuar të rejat e saj”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Më shpjegoi që kishte qenë për disa vjet dhe kishte bërë një doktoraturë në një universitet shumë të mirë në Turqi, në fushën e sociologjisë. U gëzova sepse ajo..VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE