PubIikohet dekIarata e ish-ministrit rus: Minishengeni i Ramës dhe Vuçiç, një projekt për izolimin e Kosovës

LAJME


Profesori universitar, Enver Bytyçi, ka publikuar një deklaratë të ish ministrit të Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergej Dmitreviç Sazanov.

DEKLARATA: “Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergej Dmitreviç Sazanov, (1910-1916) shkruan: “Qëllimi për ne është sigurimi i plotë i pavarësisë ekonomike të shtetit serb.

Për sa i përket mjeteve për arritjen e saj, atëherë të tilla mund të jenë ose zotërimi i pjesshëm i bregdetit, ose… LEXO ME TEPER