PubIikohet emri! / Ky është personi i parë me të cilin Joe Biden do të fIasë në teIefon si president i SHBA-së

LAJME


Sekretarja e shtypit e Shtëpisë së Bardhë, Jen Psaki u tha gazetarëve se telefonatën e parë si president i SHBA-së, Joe Biden do ta bëjë me kryeministrin e Kanadasë, Justin Trudeau./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Thirrja e parë, thirrja e udhëheqësit të huaj do të jetë të premten me kryeministrin Trudeau”, tha ajo gjatë konferencës së saj të parë për shtyp në Shtëpinë e Bardhë pas inaugurimit të Bidenit.