Publicisti serb tregon se Putini për Kosovën thotë se ne jemi gati tju…

LAJME


Publicisti serb tregon se Putini për Kosovën thotë se ne jemi gati tju…
Vladimir Putin do t’i propozojë Serbisë një skenar çeçen për zgjidhjen e çështjes së Kosovës, sipas publicistit serb, Dejan Luçiq.

Kjo deklaratë është bërë nga publicisti serb, gjeopolitologu Dejan Luçiq.

“Serbët duhet ta kuptojnë se janë f uqi. Ne jemi një popull serioz dhe ushtarak. Ushtria jonë edhe kur është në gjendje të k eqe, është më e mirë se komplet ushtria shqiptare”, deklaroi ai për “Alo”, transmeton lajmi.net