Publikohen pamjet nga afër se si do duket “Bondsteel-i” shqiptar në kodrën karshi Serbisë(VlDE0)

LAJME


Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihet si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut. Shfrytëzimi i pronës do të jetë në kohëzgjatje prej 99 vitesh dhe ky shfrytëzim do të jetë pa kompensim të FSK-së. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive.