Publikohet harta dhe jepen sinjalet: “Ja cilët shtete Turqia do ti ‘merr’ në vitin 2050”

LAJME


Një hartë e publikuar sëfundmi nga kompania amerikane “Stratfor”, e njohur ndryshe si “ClA në hije” për shkak të ndikimit që ka në vendimarrjet gjeostrategjike, ka shkaktuar mjaft reagime në Rusi dhe Greqi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen

Harta përcakton vendet ku sipas saj Turqia do të ketë një influencë të fortë deri në vitin 2050. Në hartë përfshihen shtete si Greqia, një pjesë e Turqisë, Armenia, Lindja e Mesme pa Izraelin si edhe Afrika veriore VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE