Putin vendos mesazhin e frikshëm në tanket ruse përballë Ukrainës

LAJME


Rusia ka bërë një hap të shpejtë ndaj Ukrainës, pavarësisht thirrjeve për të ulur tesnionet. Vendi ka aplikuar “bojë lutfe” në tanket dhe automjetet e blinduara ruse në zonën kufitare. Ky ishte hapi i parë që erdhi menjëherë pasi Presidenti i SHBA-ve, Joe Biden, i bëri thirrje për të kufizuar praninë ushtarake.

Rusia ka aplikuar vija të bardha mbi mjetet lutfarake, metodë e cila ka për qëllim të dallojë trupat miqësorë dhe amrike gjatë k0nfliktit, informon abcnews.al. Pra, siç duket, Rusia sfidoi Shtetet e Bashkuara dhe Ukrainën me mesazhin se jemi gati për lutfë.