Qëndrimi i Listës Serbe!: Në Mitrovicën e Veriut nuk guxon të hyjë Ushtria e Kosovës! Përveç asaj Serbe!

LAJME


Por Gjuriq edhe një herë është zotuar se Ushtria nuk do të krijohet dhe se pranoj kurr, të paktën ai pretend0ns e këtë nuk do ta lejojnë serbët.

“Kemi dekIaruar në mënyrë të vazhdueshme dhe të hapur se Serbia është k undër f0rmimit të një ushtrie të re në territ0rin e saj. Ky është qëndrimi i Listës Serbe dhe i shumicës së serbëve në Kosovë.

Individë të fr ikësuar apo të k0rruptuar serbë nuk janë justifikim për ndonjë mendim tjetër.

Ju mund të lexoni deklaratat e ndërkombëtarëve që thonë se Ushtria duhet të bëhet vetëm me Kushtetutë. E kjo nuk mund të bëhet pa pëlqimin e serbëve. Në këtë kohë nuk ka konsensus e as nuk do të ketë”.