Qeveria shqiptare në heshtje A ka marrëveshje të fshehtë kryeministri Rama me Greqinë

LAJME


Qeveria shqiptare në heshtje A ka marrëveshje të fshehtë kryeministri Rama me Greqinë

Këshilli i Lartë i Shtetit të Greqisë miraton dekretin presidencial për zgjerimin e ujërave territoriale në detin Jon deri në 12 milje. Dekreti përfshin hapësirën në zonën veriore të detit Jon, të ishujve të Jonit e deri në Kepin e Tenaro në Peloponez.

Sipas asaj që shkruajnë mediat greke, ky është një mesazh që Athina zyrtare i dërgon Turqisë, dhe në këtë mënyrë i..LEXO ME TEPER