Raketa izraelite Spike NLOS shkatërr0n ta/nkun rus T-72 nga distanca prej 15 kilometrash

LAJME


Autoritetet azerbajxhanase kanë publikuar një video gjatë luftimeve në Nagorno-Karabakh, me ç’rast raketa e komanduar izraelite anti-tank Spike NLOS, nga distanca prej 15 kilometrash, me një precizitet të lartë godet takun rus T-72, që ishte pjesë e arsenalit ushtarak të Armenisë.

Vide0ja shfaq ra/ketën e cila depërton brenda në ta/nk, duke e shfrytëzuar momentin kur ta/nku e kishte të hapur kapakun, lart mbi ta/nk.

Deri më tani, më shumë është raportuar për shkatërrimin e ta/nkeve dhe makinerive uvshtarake ar.mene nga dronët turq.

Publikimi i kësaj vide0 e pasqyron edhe më mirë pakënaqësinë e palës ar/mene ndaj ar/matimeve ruse, të cilat gjatë lu/ ftimeve 45 ditore, ishin treguar të pafuqishme në raport me ar matimet perëndimore të Azerbajxhanit.LEXO ME TEPER