Rama: Dakordësi me Pf izer për të nisur vaksinimin në janar! Ne po ja dalim

LAJME


Kryeminsitri i Shqipërisë Edi Rama, nëpërmjet llogarië së tij në twitter njofton se vendi ynë shumë shpejt do të ketë mundësinë e va ksinimit kundë c0vid-19, në janar pas shumë polemikash dhe debatesh.

“Në kushtet skajshmërisht të vështira si pasojë e kërkesës globale marramendëse dhe sasisë ende tejet të vogël të prodhimit, kemi dakordësuar në parim pas kontaktesh intensive nga të katër anët, tekstin e marrëveshjes me Pf izer për të nisur vak sinimin në janar!”

I papranueshëm moralisht, polikisht, logjikisht diferencimi që BE-ja i bëri Ballkanit po ia dolëm sidoqoftë me diplomaci e me këmbëngulje të mos mbetemi mbrapa askujt.

Dhe nuk do të ndalemi deri në sigurimin e dozës së fundit. Fjalët mbrapsht atyre që vazhduan me sharje e akuza”, shkruan Rama.