Rama i kthen përgjigje Metës: Nuk ka marrëveshje të fshehtë me Greqinë

LAJME


Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur akuzawe të Presidentit Meta në lidhje me çështjen e detit, pasi ky i fundit tha se nuk është infomuar nga grupi që do të negocionte për ndarjen e detit, ndërsa shtoi se nuk do të lejonte ëcnimin e të drejtave të shqiptarëve.

Rama shkruan se nuk ka asnjë marrëveshje me Greqinë, ndaj edhe kjo çështje po shkon në Guykatë, ndërsa shton se vetëm

“të paudhët si Saliu e si Iliri dhe ndjekësit e tyre me Lulin e me Monikën në krye, mund të kërkojnë shesh për përshesh deri në detLEXO ME SHUME