Rama jep mesazhin e fortë: Ju nuk vendosni dot asgjë, bëni vetëm zhurmë

LAJME


Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot dëshmitë e disa prej pacientëve që kryejnë hem0dializën shumë ndryshe nga stërmundimi me orë e orë të tëra dhe kushtet që kishin më parë.

Kjo ka bërë që qytetarët të hspërthejnë në reagimi, duke shigjetuar edhe mjekët, duke i akuzuar si amshtrues qe vetëm përfitojnë nga populli. Kryeministri Rama ka ndërhyrë në një debat mes komentuesve dhe ka dalë në mbrojtje të bluzave të bardha. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!