Rama sqaron sulmet ndaj BE: Nuk i heq asnjë presje asaj që kam thënë

LAJME


Kryeministri Edi Rama sqaroi s ulmet e tij ndaj Bashkimit Evropian për avksinat. Duke ju përgjigjur një qytetari në “Facebook”, shefi i qeverisë tha se nuk hedh poshtë ndihmën e BE për Shqipërinë, por qëndrimin për avksinat nuk e ndryshon. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“As nuk e kam harruar dhe nuk e harroj që Bashkimi Evropian e ka ndihmuar Shqipërinë, qyshse vendi ynë doli nga b urgu i d iktaturës e deri me sot. Përkundrazi, e kam çmuar dhe e çmoj pa lëkundje Bashkimin Evropian, për njëmijë e një arsye, përfshire pa dyshim edhe ndihmën e paçmuar që i jep Shqipërisë tash 30 vjet.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Unë kam folur për një çështje konkrete në një situate konkrete, lidhur me avksinën dhe nuk i heq asnjë presje atyre që kam thënë! Lënia jashtë e vendeve te rajonit tone në shpërndarjen e avksinës kundër C0VlD nga ana e BE, nuk ka asnjë justifikim në asnjë plan dhe këtë e kupton çdokush që bën sikur s’kupton!” Vendimmarrjen e Bashkimit Evropian për të mos mbështetur Ballkanin Perëndimor në procesin e avksinimit Rama e ka quajtur absurd e të papranueshme.