Rama vendosi aty të ndërton spitalin, banorët e Fierit dalin në pr0testë: “Mos na i prekni tokat”

LAJME


Rama vendosi aty të ndërton spitalin, banorët e Fierit dalin në pr0testë:Mos na i prekni tokat

Pasi Turqia premtoi ngritjen e një spitali në Fier, Edi Rama ka shkuar në një nga zonat e qytetit dhe ka përcaktuar sipërfaqen.Mirëpo pas largimit të tij banorët e zonës janë ngritur në pr0testë.Ata nuk duan që toka e tyre të merret, pasi me atë mbajnë familjen.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ndër të tjera, banorët theksojnë se kërkojnë vlerësimin e tokës sipas tregut dhe jo çmim të ulët.Ata nuk janë kundër ndërtimit të spitalit, por duan vetëm atë që u takon.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive