”Ramushi në dreka e darka me Radojçiqin”

LAJME


“-Këta kamion që shiheni ne këtë foto po shfytëzoheshin për bIIokimin e rrugës në Mitrovicë!
Për ndërtimin e autostradës janë shfrytëzuar po këta kamionë të kirmineIit Radojçiq, për me e emëru ma vonë të njëjtën autostradë me emrin “Ibrahim Rugova”.

Ibra s’ka pasë send të përbashkët me Radojçiqa, Vullina e Vuçiqa.
Ish kryeministri Ramush Haradinaj, të cilit shteti serb ia ka v ra disa anëtarë, në disa raste shihet në dreka e darka me një kirmineI oridner serb, siç është ky Radojçiq. Përpos të tjerash vitin e kaluar Ramushi, i firkësuar deri në palc për humbjen e privilegjeve biznesore, me mish e me shpirt u angazhu me rrëzu një qeveri legjitime, për me sjell një qeveri të varun krejtësisht nga Lista Srpska (lexo: Serbia).

Morali i kësaj meselje: Mos ju besoni qorras atyre që e kanë gojën plot U.Ç. K, Adem Jashar, Ibrahim Rugovë e Amerikë, shumica këtë psuedopatriotizëm e shfrytëzojnë për përfitime të pista materiale dhe gojën plot U.Ç. K, nuk shkon jo!”.

Sara Blakqori