Raporti sekret i Gjermanisë: Ndarja e Kosovës do të thotë luftë!

LAJME


Nëse ka një ndarje të Kosovës, do të ketë luftë! Me pak fjalë, kjo pason kërcënimin e Gjermanisë dhe Angela Merkel dh ky informacion i ka shpëtuar nga goja e njeriut më të afërt të Kancelares, Norbert Roetgen.

Mesazhi tmerrshme është dërguar në Beograd dhe Prishtinë, por sigurisht dhe Donald Trumpit dhe administratës së tij në Uashington, fjalë për fjalë e shkruar në një raport konfidencial që Këshilli Evropian për Marrëdhënie me Jashtë të hartuar nga Roetgen, një nga bashkëpunëtorët më të ngushtë Merkel dhe kreu i Komitetit për Punë të Jashtme të Parlamentit gjerman.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Dokumenti, përmbajtja e të cilit dhe gjithashtu zbuloi qëllimet gjermane, dhe raporti është hartuar së bashku me Robert Cooper, një ish-mbikëqyrësi në dialogun teknik në mes të autoriteteve të Serbisë dhe Kosovës. Me sa duket, disa ambasadorë në Kosovë janë konsultuar.

Raporti ka tre pika

Raporti ka tre pika, dhe ne disa pjesë përmendet drejtpërdrejt një konflikt të mundshëm të armatosur nëse ndahet Kosova, çka ka shqetësuar shumë Berlinin. Ndryshimi i kufijve në Kosovë me siguri nuk do të kalojë pa dhunë, ajo nuk mund të kryhet në mënyrë të qetë, dhe do të çojë në eksodin e serbëve, përmendet në raportetin e paralajmëruar të Norbert Retgen dhe Robert Cooper.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive