Reagon Ashper Sali Berisha: “Shqipria Po Flen Gjum Perderisa Kosova Po Kercenohet, Zgjohu O Kristaq Rama”

LAJME


Ish-kryeministri dhe ish-presidenti i Shqipërisë, Sali Berisha foli edhe për takimin me ish-presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Geroge Bushin e vjetër, duke zbuluar detaje të bisedës së tyre. Ai shtoi se i kishte thënë që në rast se JugosIIavia e suImon Kosovën, nuk do të ketë kufi mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Berisha tha se “Unë i thashë që Shqipëria nuk e suImon JugosIIavinë, por në rast se JugosIIavia e vë në plan projektin për ndarjen e Kosovës dhe spa strim et nik, nuk do të ketë kufi mes Shqipërisë dhe Kosovë, dhe do bëj gjithçka që shqiptarët t’i mbrojnë vatrat e tyre”.

Berisha tha se presidenti Bush i ishte përgjigjur “right point” që në shqip do të thotë “me të drejtë”.