Rexhep Selimi po përshkruhet si “boss“ i një bande nga prokurori i SpeciaIes

LAJME


Rexhep Selimi po përshkruhet si “boss“ i një bande nga prokurori i Speciales

Ish-inspektori i përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Rexhep Selimi, po përshkruhet si ‘boss’ i një bande personash që kishin tentuar ta v risinin një person. Kjo akuzë për Selimin vjen nga Prokurori i Specializuar, Jack Smith.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në kërkesën që Zyra e Prokurorit të Specializuar ia ka dërguar gjykatësit të Speciales, Nicolas Guillou, pretendohet se Selimi një orë pas tentim-v rasjes, kishte provuar ta telefononte njërin nga të dyshuarit dhe pastaj e kishte kontaktuar një oficer të PoIicisë, të cilit thuhet se i ka kërkuar të merrte diçka që ishte përdorur në këtë a tentat.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Për më tepër, individët të cilët kanë punuar për Rexhep SELIMIN ishin të përfshirë në një përpjekje për të v rarë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive