Rrëfehet babai: Këtë gabim që e bëra unë, mos ta përsëris askush tjetër!

LAJME


Prindërit, të cilët nuk përkushtuan shumë rëndësi kur një defekt i lindjes ishte zbuluar në embrion po flasin në shpresën e ngritjes së vetëdijes për gjendjen më pak të njohur të së cilës vajza e tyre përfundimisht e mposhti.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Foshnja bëri një operacion e cila i riparoj diafragmën e saj në ditën e katërt pas lindjes së saj shkruan Parents, “Brenda pesë minutash prej takimit me Dr. Kays dhe ekipit të tij ne e pamë se ishte zgjedhja e duhur që i besuam atyre fëmijën tonë.”, tregon babai i fëmijës.

Ai shpreson që kjo ndarje e përvojës së tyre përreth fëmijës së tij të rrisë vetëdijen përreth kësaj gjendje që konsiderohet të jetë plotësisht e frikshme për prindërit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive