RTK publikon pamjet nga afër se si do duket “Bondsteel-i” Shqiptar në Kodrën e Cërrnushes, shikojeni dhe si duken qytetet nga kjo pikë

LAJME


Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihet si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut. S hfrytëzimi i pronës do të jetë në kohëzgjatje prej 99 vitesh dhe ky s hfrytëzim do të jetë pa k0mpensim të FSK-së. Për më shumë shikoni pamjet në vijim.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive