Rusia i vendos kushtin e madh Gjermanisë: Asnjë zyrtarë gjermanë nuk lejohet të vijë këtu

LAJME


Rusia i vendos kushtin e madh Gjermanisë: Asnjë zyrtarë gjermanë nuk lejohet të vijë këtu

Rusia tha sot se kishte shtuar zyrtarë të lartë gjermanë të sigurisë dhe inteligjencës, në listën e personave që ndalohen të futen në vend, në përgjigje të plotë ndaj sa/ksioneve të vendosura ndaj Moskës në tetor.

Bashkimi Evropian vendosi saksione mbi Rusinë, pasi dy agjentë janë akuzuar se kishin vj3dhur postën elektronike të Kancelares Angela Merkel, në një suln hakerash në vitin 2015.