Rusia paralajmëron SHBA-në: “Do të keni pasoja nëse i sillni anijet luftarake në Detin e Zi!”

LAJME


Dy anije lutfarake të SHBA do të mbërrijnë në Detin e Zi këtë javë në mes të një përshkallëzimi në lutfimet në Ukrainën lindore, ku f orcat qeveritare kanë lutfuar me separatistët e mbështetur nga Rusia në një k0nflikt që sipas Kiev ka v rarë 14,000 njerëz.

“Shtetet e Bashkuara janë k undërshtari ynë dhe bëjnë gjithçka që munden për të minuar pozicionin e Rusisë në skenën botërore”, u shpreh zëvendësministri i Jashtëm, Sergei Ryabkov për agjencitë ruse të lajmeveVAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE