Së shpejti fillon procesi, Erdogan befason me deklaratën e tij: “Ja nga i morrëm vàksinàt”

LAJME


Së shpejti fillon procesi, Erdogan befason me deklaratën e tij: “Ja nga i morrëm vàksinàt”

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka njoftuar se avksinimi kundër llojit të ri të k0r0navirusit do të fillojë deri në fund të javës. Presidenti Erdogan u prononcua pas takimi të Kabinetit Presidencial.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Duke theksuar edhe një herë rëndësinë e higjienës individuale ndaj pàndemise, Erdogan tha se 3 milionë doza të avksinave me origjinë kineze janë sjellë në Turqi dhe me përfundimin e fazave të testimit avksinimi do të fillojë të zbatohet të enjten ose të premten, sipas rendit të përcaktuar të përparësisë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

LAJMI I PLOTE