Sekretari amerikan, Mike Pompeo: “Shqiptarët janë populli mik i madh i SHBA-së”

LAJME


Në Forumin e Ballkanit ndaj anti semitizmit, sekretari amerikan i shtetit Mike Pompeo vlerësoi popullin shqiptar për mbrojtjen e hebrenjve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në fjalën e tij, ai e cilësoi Shqipërinë si mik të madh të SHBA-së. “Shqipëria është një mik i madh i SHBA. Shqipëria ofroi një ndihmë të rrallë për hebrenjtë dhe falë heroizmit, ishin streha për hebrenjtë duke i mbrojtur edhe me dokumente false për t’i shpëtuar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive