Serbi i njohur, ShesheI, jep lajmin e fortë: Ja çfarë pritet të ndodhë në BaIIkan

LAJME


Voislav Sheshel nuk pret një lutfë të re në Ballkan. Ai vlerëson se fitorja e Biden mund të rrisë pritjet e shqiptarëve, por që për momentin Serbia është një shtet superior vshtarak me investime të mëdha në vshtri.

Sipas mendimit të tij, bashkësia ndërkombëtare në Ballkan ndjek një politikë pensionimi dhe leminimi nga politika e të gjithë politikanëve të përfshirë në kofIikte vshtarake. Kjo po ndodh tani në Kosovë, tha ai.