Serbia eksportoi armatim me vlerë 600 milionë dollarë

LAJME


Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka dekIaruar se Serbia sivjet ka eksp0rtuar armatim me vlerë mbi 600 milionë dollarë.
Kjo shumë, siç përcjell “blic” i Beogradit, është 10 për qind më shumë se sa një vit më parë.

Serbia a rmët i shet kryesisht në vendet e Afrkës, por edhe në arabe dhe në ato të Amerikës Latine.
Ajo, madje, disa vendeve u ka ofruar a rmatim falas që ta tërheqin njohjen e pavarësisë së Kosovës.