Shembull në sytë e botës! Hoxha dhe murgesha, bëhen bashkë për të ndihmuar familjet e varfëra shqiptare

LAJME


Shembull në sytë e botës! Hoxha dhe murgesha, bëhen bashkë për të ndihmuar familjet e varfëra shqiptare

Një hoxhë mysliman dhe një murgeshë katolike në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë.

Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi. Në fakt kjo nuk është hera e parë që shqiptarët japin shembull të tolerancës fetare për mbarë botën.VIDEO