Sheshel kërkon ndihmë nga Rusia dhe Kina që të dërgojnë Trupa në Kosovë

LAJME


Kryetari i SRS, Vojislav Sheshel, thotë se Serbia tani mund të kërkojë që rusët dhe kinezët t’i dërgojnë t rupat e tyre në KFOR për të garantuar sigurinë e serbëve në veri./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ne nuk mund të bëjmë asgjë praktikisht këtu. Ne duhet të jemi të gatshëm të n dërh yjmë me ushtrinë dhe policinë tonë nëse kjo e ashtuquajtur “ushtri” shkon në vendbanime serbe. Ne vetë jemi të p afuq ishëm për të bërë dicka.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive