Shikojeni se si i këndojnë Kosovës këta trima

LAJME


Ushtarët e UCK-së duke kënduar këngë patriotike, kjo v1deo është publikuar gjat viteve 1998-1999 ku UCK bashk me këta djem të lirisë fituan cdo betejë në Kosovë. Kjo v1deo ja vlen ta dëgjon cdo Shqiptar, Gazeta NewBorn ju sjell v1deon ndiqni në vazhdim:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive