Shkenca jep paralajmërimin e madh: Këto janë vendet më të rrezikuara nga tërmetet në Evropë

LAJME


Sipas një harte të hartuar nga studiues nga BE-ja, vendet e Ballkanit dhe Mesdheut, si dhe Turqia, janë të ekspozuar ndaj tërmeteve sesa shumë pjesë të tjera të Evropës, sipas revistës së BE-së të kërkimit dhe zhvillimit Horizon.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Studiuesit në projektin SHARE të financuar nga BE-ja kanë prodhuar një hartë që tregon se cilat pjesë të Evropës janë më të re zikuara. Kjo tregon se si vende më të rezikuara janë Italia, Ballkani, Greqia, Bullgaria, Rumania dhe Turqia/VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE