Shokohen shkencëtarët me këtë zbulim për Kosovën dhe Shqipërinë

LAJME


Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gj urmuar origjinën fisnore të popujve të Europës.

Sipas studiuesve Coop dhe Ralph, paraardhësit e italianëve kanë qenë fis me ata të spanjollëve.
Ndërsa paraardhësit e shqiptarëve kanë pasur lidhje gjaku me ata të grekëve dhe maqedonasve./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive