Shqipëri moj Shqipëri: Sa shumë djem të rinj Shqipëtarë lanë dheun e tyre për një kafshatë buke!

LAJME


30 vjet nga eksodi, Shqipëria vazhdon të zbrazet. Autobusë të mbushur me djem të rinj. Me valixhe e batanije, pa zbardhur dita, lënë terminalin e autobusëve ndërkombëtar dhe nisen drejt Gjermanisë, Italisë, Greqisë.

Altin Gashi, përfaqësues i një agjencie udhëtimi tregon se kërkesat për largim kanë ardhur në rritje, pavarësisht pa ndemisë dhe ma save që kanë marrë disa shtete për lëvizjen./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VAZHDONI KETU PER ME SHUME