Shqipëria e kishte vënë në dispozicion tërë ar matimin e vet për Kosovën

LAJME


Ramush Tahiri flet edhe për bisedën që kishte, siç thotë ai, me një zyrtar shtetëror të Shqipërisë të cilit nuk ia përmend emrin, takim që thotë të ketë ndodhur në janar të vitit 1992. Ai bëri të ditur se Shqipëria në atë kohë veçse kishte blerë ar.matim për 300.000 trupa.

Tahiri tregoi se atij i kishin dorëzuar njërin çelës i cili hapte mag.azinat me ar.matim dhe se madje kishte shkuar për të vizituar një nga to.

Një person zyrtar, i cili nuk punon më në institucione, në emër të Ramiz Alisë dhe qeverisë së Shqipërisë… dhe kam mesazhin që do ta them. Ka qenë kështu, ‘ju mund ta shani Enver Hoxhën’, kanë qenë ende ato diferencimet, ‘mirëpo ai ka menduar për ju’. Dhe, më tha kështu, ‘janë mag/azinat për ar.matim e një uhstrie prej 300.000 uhstarëve’, me të gjithë strukturën, e thash kemi edhe ne strukturën k0manduese.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai më tha kështu, ‘mag.azinat tona janë të k0duara, janë me dy çelësa, një çelës e mbaj unë dhe një presidenti’. Nga presidenti jam i autorizuar që të ta jap një çelës. Shumë mag/azina”.

“Unë e njoftova Ali Aliun, ai ishte përfaqësues i strukturave në Shqipëri. Më tha, ‘si ju beson’, i thashë që magazinat janë dhe unë e kam parë një ndër to, një në Durrës”. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive