Shqiptaret E Viteve 80-90 E Njohin Kete Cift, E Gjeni Dot Se Per Cilin Behet Fjale ? Ja Se Si Duken Ato Pas 40 Vites…

Shqiptaret E Viteve 80-90 E Njohin Kete Cift, E Gjeni Dot Se Per Cilin Behet Fjale ? Ja Se Si Duken Ato Pas 40 Vites…

Shqiptaret E Viteve 80-90 E Njohin Kete Cift, E Gjeni Dot Se Per Cilin Behet Fjale ? Ja Se Si Duken Ato Pas 40 Vites…

Shqiptaret E Viteve 80-90 E Njohin Kete Cift, E Gjeni Dot Se Per Cilin Behet Fjale ? Ja Se Si Duken Ato Pas 40 Vitesh Ku Gjithcka Ka
Te gjithe shqiptaret e viteve 90, e kujtojne aktoren e bukur italiane Ornella.

Per me teper e mbajne mend per filmat shume te dashur per publikun perkrah Adriano Celentanos dhe Francesco Nutit.
Ornella ka qene ne ate kohe ne Itali simbol i bukurise ne vitet `80.Kujtojme se eshte ne moshen 65 vjecare dhe kjo ka treguar se asnjehere nuk eshte vone per te ndryshuar vizionin e vetes e per eksperienca e bukura