Shqiptari Dritan Abazoviq ‘dridhë’ Malin e Zi: Arrestimet kanë filluar

LAJME


Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka kërkuar që imuniteti i ish-ministrit të Bujqësisë, Petar Ivanoviq të hiqet sa më shpejt të jetë e mundur. Siç është thënë nga Abazoviq, Ivanoviq është aktori kryesor në aferën me Fondin Abu Dhabi.

Abazoviq konfirmoi në llogarinë e tij në Twitter se ish-drejtori i IRF, Zoran Vukcevic u arr3stua si pjesë e çështjes “Fondi Abu Dhabi”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive