Shqiptari hipën në majë të shtyllës dhe bërtit: RAMAAAA IKKK!

LAJME


Një v1deo e pazakontë është duke qarkulluar në rrjet dhe bëhet fjalë pikërisht për një qytetar i cili ka hipur në majë të një shtylle me flamurin shqiptar dhe atë amerikan në anë tjetër.

Zëri i tij i lartë jehon kudo, teksa dëgjohet që bën thirrje me të madhe: RAMAAA IKKK!!! Per me shume vazhdoni ketu:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive