Shqiptari i rastit ‘Kumanova’ letër Edi Ramës dhe Ilir Metës: Kam luftuàr për Shqipërinë, nga ju kërkoj që

LAJME


Enver Hoxha Klein është 40-vjeçari me origjinë shqiptare, i cili është ëdnuar me 40 vite bu rg. Ai u ka dërguar një letër kryeministrave dhe presidentëve të Kosovës dhe Shqipërisë duke u kërkuar që të bëjnë drejtësi, pasi sipas tij nuk ka bërë asgjë nga ato çfarë akuz0het, përveç se ka mbr0jtur atdheun.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Prej 5 vitesh ai ndodhet në burgj3t maqedonase për rastin e njohur nga opinioni si Kumanova 9 Maj 2015. Në letrën e tij, ai shkruan se do të shkojë edhe në gjykatën e Strasburgut për të gjetur drejtësinë e mohuar DEKLARATA E TIJ E PLOTE