Shqiptari në Gjermani lëshon dy hotele për të pastrehët: “Ju kam ndihmuar si ata neve kur kemi ardhur azil

LAJME


Nazmi Aruqi, nga Kosova është bërë shembull në Gjermani për shkak të një veprimi human që ka bërë. Në kohën kur në Gjermani, temperaturat kanë shënuar – 12 gradë Celzius, Aruqi ka hapur dyert e dy hoteleve që i ka për t’i strehuar personat që nuk kanë shtëpi.

Ai ka thënë se e ka bërë këtë veprim për t’i ndihmuar gjermanët sikur ata kishin strehuar para lutfe shqipëtarët që kërkonin azil në Gjermani.

“Në qytetin ku jetoj i kam dy hotele, dhe njerëzve që janë pa banim i kam mundësuar që të strehohen aty. Ju kam ndihmu atyre sikur ata që na kanë ofruar neve strehim kur kemi ardhë azil në Gjermani”, ka thënë Aruqi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive