Shqiptarja që po habit italianët! / Me shami dhe shofere autobusi, tregon historinë e saj

LAJME


Shqiptarja që po habit italianët! / Me shami dhe shofere autobusi, tregon historinë e saj

Në ditën e dytë të vitit, Corriere della Sera i ka kushtuar një shkrim të gjatë një gruaje shqiptare 37-vjeçe me origjinë nga qyteti i Kavajës, Bukurie Voka që tashmë punon si shofere e një autobusi në Itali.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ajo që e bëri një simbol të emancipimit dhe integrimit të femrës, sidoqoftë, është shamia që mban.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive