Shtabi i përgjithshëm i ushtrisë amerikane: “E konfirmojm Bidenin si komandant suprem”

LAJME


Shtabi i Përgjithshëm i uhstrisë amerikane të martën u dërgoi mesazh uhstarëve dhe zyrtarëve uhstarakë duke thënë se Joe Biden më 20 janar do të bëhet komàndant suprem i forcàve të amratosura.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Më 20 janar 20121, në përputhje me Kushtetutën, i konfirmuar nga shtetet dhe gjykatat dhe i certifikuar nga Kongresi, presidenti i zgjedhur, Joe Biden, do të inaugurohet dhe do të bëhet komàndanti i përgjithshëm i 46-të”, thuhet në shkresën e krerëve uhstarakë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive