Shtëpia e Ramës është si bunker, gazetari zbulon detajet: “Ka akoma më shumë gjëra nëntokë”

LAJME


Shtëpia e Kryeministrit Edi Rama që ndodhet në Surrel gjithmonë ka ngjallur kuriozitet për të gjithë sidomos për shkak të formës së saj si bunker. Së fundmi janë zbuluar disa detaje rreth banesës së tij të madhe që me siguri do t’jua shtojnë edhe më shumë kuriozitetin.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ishte gazetari Kastriot Myftaraj ai i cili me anë të një interviste rrëfeu se cfarë di për shtëpinë e kreut të shtetit. Ai tregoi se banesa është pajisur me shumë butona sekretë për hapjen e dyerve që me siguri bën të mundur kalinim nën tokë ku fshihen shumë gjëra.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive