Si asnjëherë më parë, Edi Rama jep dekIaratën: Shqiptarët janë arsyeja që unë zgjohem çdo mëngjes

LAJME


Si asnjëherë më parë, Edi Rama jep dekIaratën: Shqiptarët janë arsyeja që unë zgjohem çdo mëngjes

Kryeministri Edi Rama ka uruar shqiptarët me rastin e Vitit të Ri.

Përmes një vide0mesazhi kreu i qeverisë shqiptare teksa kujtoi sfidat e mëdha që po kalon vendi ynë, siç është tërmeti apo dhe pa.ndemia, uroi shqiptarët për një të ardhme më të mirë.

Kryeministri i është drejtuar qytetarëve të këtij vendi, që me punën e tyre ushqejnë fëmijët, shqiptarë të thjeshtë që për të janë motiv që ai zgjohet çdo mëngjes dhe punon për një të ardhme më të mirë për vendin.